Цифровата трансформация може да бъде катализатор на развитието – когато и

...
Цифровата трансформация може да бъде катализатор на развитието – когато и
Коментари Харесай

Пътят на цифровизацията

Цифровата промяна може да бъде катализатор на развитието – когато и в случай че в действителност се случи. За фирмите в България и района е значимо да схванат какво съставлява тя, по какъв начин да я стартират и надлежно ускорят.

Приложението на цифровите технологии е единствено причина за съставяне на рамките за промяна. По-трудната част е консолидираното им във фирмената просвета, процесите и бизнес модела.

Какво (не) е цифрова промяна?

Въз основа на няколко десетилетия опит във въвеждането на облачните технологии и работата с повече от 200 клиенти в района фирмата Mainstream дефинира основните детайли на цифровата промяна.

Стратегия – всеки дигитален план е основан върху основаването на стремежи сюжет, на това, което компанията желае да реализира благодарение на новите технологии. Честа неточност е уеднаквяването на задачите и средствата. Цифровите принадлежности са принадлежности за реализиране на задачите и могат да бъдат общи за другите компании, а задачите са неповторими и зависят от моментното положение, степента на цифрова зрялост, индустриятa и други.

Разрушаване на бариерите – опирайки се на по-широката тактика на трансформацията, компаниите би трябвало да основат мрежи сред другите браншове, технологии и процеси в дигитален бизнес модел.

Реорганизиране – цифровата промяна изисква нова, по-динамична и гъвкава бизнес система. В взаимозависимост от положението във компанията, от време на време това значи рационализиране на бизнес процесите, да вземем за пример посредством автоматизация, само че може да допуска и изцяло препроектиране.

Управление – би трябвало да се има поради, че трансформацията не е индивидуален план, а развой, който би трябвало да се ръководи интензивно по метод, който следва пазарните промени и условията на потребителите, понижава риска и обезпечава непрекъсната оптимизация на активността.

Демистификация – до момента в който чиновниците не знаят защо служат избрани цифрови принадлежности или не ги употребяват задоволително, до момента в който технологиите се свързват най-вече с IT, а преимуществата им не са явни за бизнес потребителите, цифровизацията ще бъде само „ козметична “ смяна. Огромна роля за смяната на това играе обучението – от ръководителите, само че и от софтуерните сътрудници.

Цифрови начинания в (пост) коронавирус света

Повече от всеки път поражда нужда от работна среда, в която заетите са свързани дейно, обменът на информация е по-динамичен и транспарантен, а сигурността на данните е преди всичко.

Приспособяването към новите условия изисква технологии, каквито са облачните, които дават опция за гъвкаво даване на IT запаси, екипна връзка и достъп до корпоративните данни от всяко място.

Направете първата крачка към цифровизацията с експертна помощ

За да влязат в точния момент в крайник с цифровизацията, огромните, дребните и междинни предприятия се нуждаят от експерти, които да ги преведат малко по малко през целия развой. Познаването на прогресивните технологии е основно, както и скоростта на акомодация. А тя се подсигурява от опита.

Затова посланието на Mainstream е, че най-ефективният път към цифровата промяна минава през партньорството.

Научете по какъв начин да ускорите цифровизацията на компанията си още през днешния ден. Насрочете безвъзмездна консултация с специалистите на Mainstream.
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР